Terug

Welke klus laten jullie klaren op 13 en 14 maart 2020?

Over NLdoet


Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.   

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Tijdens NLdoet kunnen nieuwe mensen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Meld deze dan vanaf 1 november 2019 HIER aan en doe mee!

Meer weten?

Wil je meer weten over de campagne NLdoet; of over het Oranje Fonds? Neem dan contact met ons op.

E-mail: nldoet@oranjefonds.nl

T: 0900-4488448

NLDoet_logo_OranjeFonds