Terug

Nationale Vrijwilligersprijzen 2022


Zijn jullie trots op wat jullie als vrijwilligersorganisatie allemaal voor elkaar krijgen? En zijn jullie daar als team zo trots op dat dat ook best in de etalage mag worden gezet.

Maak dan eens een vlog van 3 minuten en maak kans op de hoofdprijs van maar liefst € 15.000 !

Voorbeelden

Er zijn in Nederland tal van mooie voorbeelden te vinden in wijken en buurten, bij verenigingen en in buurt- en dorpshuizen die in de prijzen zouden kunnen vallen. Denk aan initiatieven waarbij mensen samen gaan koken en eten, samen een dorpstuin ontwikkelen of met een vrijwilligers bus mensen van huis ophalen zodat ze kunnen blijven deelnemen aan activiteiten.

Wij denken dat in jullie dorpen, buurten en wijken veel mooie dingen gebeuren die voor een prijs in aanmerking komen. Maar dan moet je wel een vlog maken!


Vraag hulp 

Heb je nog geen ervaring met het maken van een vlog? Dan is er vast een (klein)kind, een jongerenwerker of iemand anders in de buurt die jullie daarmee zou kunnen helpen. En vallen jullie onverhoopt niet in de prijzen, dan hebben jullie wel een mooi filmpje voor op jullie website of Facebook pagina.

Uitreiking  

Burgemeester Jan van Zanen reikt in juli 2022 de hoofdprijs van € 15.000,- uit. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend.

Kijk voor meer info op De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022.

Aanmelden kan nog tot 1 maart 2022.

vrijwilligersprijs-logo-nvp-digitaal

Artikel geplaatst op 2 februari 2022.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn