Terug

Warmteboost webinar op 27 juni

WarmteBoost organiseert een informatieve webinar om buurthuizen en ontmoetingsplekken te ondersteunen bij het verduurzamen van hun locatie. Dit webinar is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen deelnemer bent van WarmteBoost.

Tijdens dit webinar behandelt Warmteboost de essentiële onderdelen die van belang zijn bij het financieren van duurzaamheidsprojecten voor jouw buurthuis of ontmoetingsplek. Ze zullen ook ingaan op mogelijke fondsen waarvoor je wellicht in aanmerking kunt komen.

Datum: Donderdag 27 juni
Tijd: 19:30 – 21:00
Aanmelden via deze link

Let op: Op dit moment beoordeelt Warmteboost alle ingediende plannen voor de nieuwe ronde van WarmteBoost. Tijdens de webinars kunnen ze geen informatie verstrekken over lopende aanvragen en toekenningen.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn