13 april 2018

25 april 2018 in Westzaan: welkom in het Kenniscafé en op de Algemene Ledenvergadering

 

Locatie:        Dorpshuis De Kwaker, J.J. Allanstraat 127, 1551 RC Westzaan

Datum:         25 april 2018

Aanvang:      18.30 - 20.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur met soep en broodjes)

Aanmelden: aanmelden@dorpswerknh.nl. (Dit i.v.m. soep en broodjes). 

 

Programma Kenniscafé

18.00 uur      Inloop met soep en broodjes

18.30 uur      Welkom door Nico Bijman, voorzitter Dorpswerk Noord-Holland

18.40 uur      Voorbereiding Noord-Hollands Plattelands Parlement (NHPP2018)

Op vrijdagmiddag 23 november 2018 vindt in Hoogkarspel het vierde Noord-Hollands Plattelands Parlement plaats. Het NHPP is een evenement waar we actuele ontwikkelingen bij dorpshuizen en dorpsraden laten zien, ter inspiratie. We gaan ook in gesprek met beleidsmakers en politici (provincie, gemeenten). Vanavond presenteren wij aan u de voorlopig gekozen thema's en nodigen u uit om mee te denken over onderwerpen die we bij de politiek en beleid onder de aandacht kunnen brengen. 

19.00 uur      Presentatie prijsvraag Democratische vernieuwing

Deze presentatie is interessant voor alle dorpshuizen en dorpsraden om een aantrekkelijke en toekomstbestendige dorpsorganisatie te blijven. Dorpswerk heeft de mogelijkheid om drie dorpshuizen/dorpsraden een ondersteuningstraject aan te bieden. Hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen wordt u verteld in deze presentatie.

19.15 uur      Informatie over Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die persoonsgegevens in een bestand bewaren. Wij leggen uit wat de wet voor u betekent en inventariseren uw vragen. Verder willen wij graag weten of u de komende periode ondersteuning op maat nodig denkt te hebben. Wanneer dit het geval is kunnen wij een aanbod voor meerdere dorpsorganisaties tegelijk organiseren.      

19.45 uur      Afsluiting van het kenniscafé.

Aansluitend voor de leden van Dorpswerk begint de algemene vergadering. Naar de Agenda van de tweede algemene vergadering Dorpswerk Noord-Holland

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn