Agenda

sep
22

Burendag 2018

Een dag om samen leuke activiteiten te organiseren voor uw dorp(shuis) of buurt. Het Oranje Fonds zet uw activiteit graag online...
meer >>
okt
04

Kijkje in de Keuken Badhoevedorp.

Voor besturen van dorpshuizen en dorpsraden. Te gast bij de dorpsraad en in het nieuwe gebouw Dorpshuis Badhoevedorp
meer >>
nov
16

Dag van de Lokale Democratie

meer >>
nov
23

Noord-Hollands PlattelandsParlement (NHPP)

Bewoners van dorpen en platteland gaan met elkaar, met ondernemers, beleidsmakers en politici in gesprek over leefbaarheid en vitaliteit
meer >>
13 maart 2018

De Algemene Verordening Gegevensbescherming komt eraan!

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren van digitale bestanden als in mappen op de plank. Ook deze laatste moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daarbij kunnen komen.

 

Wilt u meer weten kijk dan op de website van het NOV met een uitleg over wat u moet doen in zeven stappen

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Beheert u als vereniging of stichting of als dorpshuis en dorpsraad persoonsgegevens in digitale bestanden of mappen? En heeft u vragen over wat u nu moet doen? Laat het ons weten.

Wanneer er veel vragen binnenkomen dan zal Dorpswerk een aantal informatiebijeenkomsten hierover in de regio organiseren. Stel uw vragen aan de adviseurs van Dorpswerk, Cees Kooy en Kor Berghuis via dorpen@dorpswerknh.nl.