Terug

Haal bijeenkomst ‘Democratie voor iedereen’ naar je buurt- of dorpshuis!

ProDemos organiseert onder de noemer ‘Democratie voor iedereen’ gratis bijeenkomsten bij maatschappelijke organisaties. Verenigingsgebouwen, buurt- en dorpshuizen, wijkcentra worden uitgenodigd om ProDemos uit te nodigen de activiteiten in hun pand te laten organiseren.

ProDemos heeft verschillende bijeenkomsten klaar staan over democratie en rechtsstaat. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die de politiek of rechtspraak niet op de voet volgen, maar wel nieuwsgierig zijn en meer informatie zouden willen hebben.

Medewerkers gaan op interactieve wijze aan de slag met de bezoekers aan deze bijeenkomsten. In elke activiteit gaan zij met het publiek in gesprek, ervaringen en meningen van een ieder doen er toe! De bijeenkomsten worden begeleid door medewerkers van ProDemos.

Meer informatie over de bijeenkomsten van ProDemos en hoe je je buurt- of dorpshuis voor het organiseren van een bijeenkomst kunt aanmelden vind je HIER.

Wat doet ProDemos?

ProDemos geeft voorlichting over de spelregels van de democratie en de rechtstaat. ProDemos is onder meer bekend van de StemWijzers bij verkiezingen.

ProDemis-Wijkcafe-Gedeelde-waarden-afbeelding-1-Bart-van-Vliet-ProDemos-545x310

Foto: Bart van Vliet, ProDemos

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn