Terug

Bij de start van het seizoen

Een echt zomerreces, voor 6 of 8 weken het vrijwilligerswerk aan de wilgen hangen, bestaat dit nog?

Scrollend door jullie pagina's op sociale media zien we dit: in de zomer gaat veel vrijwilligerswerk gewoon door. Jullie maken tijd voor klussen en klusjes achter de schermen, tijd voor het organiseren van activiteiten voor mensen die niet op vakantie kunnen, voor dorpsfeesten, voor onderhoud van het gebouw en nog veel meer. We hopen dat velen toch ook genoten hebben van de zomerse periode.

Meerjarenplan 

Als bestuur hebben we deze zomer de opgehaalde informatie (door SESAM, door onszelf) bekeken, gewikt en gewogen. Het is allemaal materiaal voor een meerjarenplan voor Dorpswerk Noord-Holland.

Op een snikhete woensdag 6 september kwamen bestuur en adviseurs in Etersheim bij elkaar. Onder leiding van gespreksleider Jelle Blaauwbroek is onze visie aangescherpt, zijn prioriteiten benoemd en ook wat er nog mist maar wel bij ons hoort krijgt een plek in het meerjarenplan. Zodra dit allemaal helder op papier staat, komen wij bij jullie, de leden, terug. Voor een check, wat vinden jullie ervan?

Felicitaties  

Op 17 juli jl. werd het nieuwe College van Gedeputeerde Staten provincie Noord-Holland geïnstalleerd. Wij hebben de collegeleden via sociale media en met een brief gefeliciteerd. De provincie was en blijft een belangrijke partner voor Dorpswerk en haar leden.

We zullen alle mogelijkheden benutten en kansen aangrijpen om jullie belangen en wensen, als georganiseerde bewoners in dorpen en kleine kernen, voor het voetlicht te brengen en te houden.

Veel succes met de start van het nieuwe seizoen.

Hartelijke groet,

Kees Sietsema
voorzitter Dorpswerk Noord-Holland 

06SEPT2023_bestuur-en-team-DWNH-Etersheim (2)

V.l.n.r. Jan Stam, Hans Verschoor (b), Anita Blijdorp, Martijn Mewe, Wilma Boddeke (b), Kees Sietsema (b), Renske Keur, Gitte Cappelle, Yvonne Jonkman (b). Copyright Dorpswerk Noord-Holland, 2023.
(b) is: leden van het bestuur.

 

Artikel geplaatst op 14 september 2023.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn