Terug

Kopen bij de buren tijdens garage sale in Kwadijk

Leefbaarheid in beeld: GARAGE SALE


Een keer per twee jaar organiseert Dorpsraad Kwadijk in september het evenement garage sale. Een mooie gelegenheid voor een wandeling door het lintdorp, ontmoeting en een praatje met dorpsgenoten en een gezellige markt.

Editie 2023 was er een met donkere wolken en gespetter. Gemeenschapszin en koopmansgeest gaan prima samen in lintdorp Kwadijk. Af en toe een buitje, dit mocht de pret niet drukken. Verkoper Fleur valt op, je vraagt je af bij 'Limonade van Fleur, 10 cent', wat gaat er schuil achter de roze post-it? Krijgen we korting?

LEES meer over Dorpsraad Kwadijk (gemeente Edam-Volendam).


Foto-impressie

Copyright Dorpswerk Noord-Holland (2023).
Fotografie: Anna Groentjes.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn