Terug

Open en transparant het nieuwe jaar in

Nog even en dan sluiten we een kleurrijk 2023 af.

Wij kijken uit naar volgend jaar. Laat 2024 een jaar van open en transparante samenwerking zijn. Dorpswerk gaat door met de steun aan vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid van hun gemeenschap. 

 

Vitale gemeenschappen   

Dat doen wij niet alleen. Wij werken graag samen met iedereen - de leden, overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven - die het gezamenlijk doel dichterbij wil brengen: vitale en sociale dorpsgemeenschappen overal in Noord-Holland.

Wensen   

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en voor 2024 veel succes en plezier bij alles wat jullie doen.

Namens het bestuur, 

Kees Sietsema
voorzitter


kerstkaart-dorpswerknh-2023-v2-relaties-intern

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn