Terug

Kennissessie Verduurzaam je Ontmoetingsplek

UITNODIGING

Willen jullie aan de slag met het verduurzamen van het buurthuis, verenigingsgebouw, ontmoetingsplek of dorpshuis? Weten jullie niet precies waar te beginnen? Kom dan naar de kennissessie ‘Verduurzaam je ontmoetingsplek’ op dinsdag 13 februari in Dorpshuis de Zwaan.

 

PRAKTISCHE INFO

Datum: 13 februari 2024
Tijdstip: 16:00 - 20:00 uur (inclusief maaltijd)
Locatie: Dorpshuis de Zwaan
Adres: Hobrede 57, 1477 EK Hobrede

Met de informatie in handige werkboeken kun je je locatie in beeld brengen en je eigen plan van aanpak ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst krijg je uitleg door experts van Arcadis. Ook gaan we oefenen zodat je hiermee voor je eigen buurt- of dorpshuis aan de slag kunt. Adviseurs van Katalys kunnen je hierbij helpen.

 

AANMELDEN

Kom je ook? Schrijf je in via dit formulier.

Meer informatie vind je in de agenda

 

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn