Terug

Tien gratis tickets voor We Doen Het Samen! Festival

Dorpswerk Noord-Holland heeft tien gratis tickets voor het We Doen Het Samen! Festival op 13 april in de Prodentfabriek in Amersfoort. Op het We Doen Het Samen! Festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen we een oproep aan overheid en politiek. Kijk op www.wedoenhetsamen.nu voor alle informatie over het programma.

Ben jij erbij?

De vereniging heeft tien gratis tickets beschikbaar voor leden. Je kunt je hiervoor aanmelden door het sturen van een mail met je voornaam, achternaam en emailadres naar dorpen@dorpswerk.nl. Zit je bij de eerste reacties? Je ontvangt dan een mail van ons met bevestiging dat je tot de gelukkigen behoort. Vanuit de festivalorganisatie ontvang je vervolgens een mail met het definitieve aanmeldformulier dat je kunt invullen.

Daarnaast kun je je natuurlijk altijd aanmelden voor een kaartje via de organisatie van het festival. Een ticket kost € 12,50 inclusief gratis consumptiemuntjes voor een hapje/drankje op het festival. Aanmelden kan via deze link.

Praktijk & beleid

Het We Doen Het Samen! Festival betekent ontmoeting tussen praktijk en beleid, uitwisseling, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met workshops, luisteren naar bijzondere sprekers of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen. 

We Doen Het Samen Coalitie

Tijdens het festival vindt de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie. Ook vindt de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht wil versterken!

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn