Terug

Webinar | Het maken van een dorpsvisie, hoe gaat zoiets?

Adviseur Jan Stam nodigt dorpsraden en bewonersoverleggroepen uit voor dit webinar over het maken van een plan of een toekomstvisie op maandagavond 13 mei, vanaf 19.30 uur. 

 

Het maken van een toekomstvisie, dorps- of leefbaarheidsplan helpt om de eigen wensen en prioriteiten van de gemeenschap te kennen en vast te leggen. En, dat hoef je niet alleen te doen! Jan laat aan de hand van praktische voorbeelden zien wat een dorpsvisie op kan leveren, hoe je een dergelijk traject aanpakt en hoe je bijvoorbeeld informatie van bewoners ophaalt. Dorpsraden die recent  een toekomstvisie hebben opgesteld delen hun ervaring en tips in dit webinar.

Meer weten en deelnemen? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn