Terug

Denk mee: hoe betrek je jongeren en nieuwe Nederlanders bij het dorpshuis?

Veel dorpshuis-besturen hebben er moeite mee, om (nieuwe) doelgroepen als jongeren en nieuwe Nederlanders aan zich te binden. Vanuit het VSB-fonds heeft Dorpswerk geld gekregen om rond dit thema een project op te zetten. We hebben het voornemen om hiervoor een trainingsaanbod te ontwikkelen, waarvan jullie, de dorpshuizen, kunnen profiteren. Tijdens het webinar op 16 september gaat onze adviseur dorpshuizen Martijn Mewe graag met jullie in gesprek, over hoe we zo'n project het beste kunnen vormgeven.

Een concrete oproep: wie wil met Martijn Mewe meedenken over dit onderwerp? Stuur Martijn een mail en hij neemt voor de zomer contact met je op.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn