Algemene Ledenvergadering

Datum: 10 april 2024 20:00:00
Details:

Op uitnodiging - voor leden van Dorpswerk Noord-Holland. Geen uitnodiging ontvangen, maar wel lid? Mail ons

Praktische informatie

Locatie: Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest

Tijd:

18.00 uur: soep met broodjes (inloop vanaf 17.45 uur)
18.45 uur: ALV
19.45 uur: inspiratieprogramma Duurzame dorpen, energieke dorpshuizen
21.00 uur: einde

Programma

We starten om 18.00 uur met soep en broodjes. Om 18.45 uur volgt de ALV waar wij ons nieuwe Meerjarenplan presenteren. De officiële stukken worden per e-mail verzonden.

In het tweede deel (start 19.45 uur) staat het thema Duurzame dorpen, energieke dorpshuizen centraal. Dorpsbelangenorganisaties, dorpshuizen en energiecoöperaties zijn elk op hun eigen manier bezig met de energietransitie. In het ene dorp of dorpshuis zijn ze net iets verder dan in het andere. In Uitgeest laten we een drietal inspirerende voorbeelden aan het woord. Dorpen en dorpshuizen die al mooie stappen gezet hebben en graag met ons delen wat ze gedaan hebben of gaan doen, waarom ze dat hebben gedaan of wat ze hopen te realiseren.

Aan het woord komen Marijke Twisk, secretaris dorpsraad Uitgeest, over De werkgroep Uitgeest Groeit en Bloeit en Duurzame Dorpsdoeners. Guus Willemsen, voorzitter Energie coöperatie DUEC in Uitgeest, gaat in op hun ambitie om in 2050 samen met de Uitgeesters tenminste alle elektriciteit die ze gebruiken zelf op te wekken. Ook vertelt hij hoe ze dat gaan aanpakken. En tot slot vertelt Cor Leguijt, bestuurslid Dorpshuis De Horn in Krommeniedijk, over de energieplannen van het dorpshuis en vooral ook waarom ze dat nu doen.

Aanmelden

Graag uw aanmelding mailen naar Dorpswerk o.v.v. AANMELDING ALV. Graag óók aangeven of u gebruik wilt maken van de soep-en-broodjes-maaltijd.

Vooraf vragen stellen

Tot een week voor de vergadering kunt u vragen stellen over geagendeerde onderwerpen. Doe dit op uiterlijk 3 april, per e-mail. In de onderwerpregel vermeldt u VRAAG ALV. Vragen en antwoorden worden vervolgens aan alle leden verzonden.

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn