07 december 2018

VSBfonds komt naar u toe met Donatie op locatie

Donatie op locatie (DOL) is een nieuwe werkvorm van VSBfonds. Medewerkers gaan vanaf 2019 regelmatig de provincie in en willen met u in gesprek over uw initiatief waarvoor u een donatieverzoek heeft ingediend. Dit gesprek maakt deel uit van de behandeling van aanvragen tot 10-duizend euro. Binnen een week na het gesprek horen aanvragers of ze van VSBfonds een donatie krijgen.

Samenwerking VSBfonds en Dorpswerk

Dorpswerk Noord-Holland en VSBfonds gaan samenwerken om bekendheid te geven aan deze nieuwe werkvorm Donatie op locatie (DOL). Wanneer er aanvragen bij VSBfonds binnenkomen waar een medewerker graag in een gesprek met u meer over wil weten, dan faciliteert Dorpswerk het zoeken van een geschikte plek dicht bij de aanvragers. In de vorm van een 'spreekuur' wil VSBfonds dan op een dag meerdere aanvragers uit een regio ontmoeten, bijvoorbeeld in uw buurthuis of dorpshuis!

Doe een aanvraag

Heeft u een mooi idee waardoor andere mensen mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit die in uw wijk, dorp of regio impact heeft? Een idee waardoor deze mensen anderen ontmoeten of inspireren, zich verder ontwikkelen of bijdragen aan de gemeenschap? Doe dan een aanvraag bij VBSfonds via www.vsbfonds.nl

Misschien nodigt VSBfonds u binnenkort uit voor een gesprek bij u in de regio. Overtuig de medewerker van dit fonds van de kracht van uw plan in een persoonlijk gesprek. Binnen een week na het gesprek hoort u of u geld ontvangt om uw idee uit te voeren.

Lees meer over Donatie op locatie (DOL) algemeen

Lees meer over het een aanvraag doen bij VSBfonds.

 

 

 

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn