07 september 2017

Alle vergaderingen PS live te volgen

Alle politieke discussies van Provinciale Staten (PS) en de Statencommissies zijn vanaf nu thuis of op de werkplek live te volgen via noord-holland.stateninformatie.nl. Heeft u geen tijd om een vergadering live te volgen? De uitzending is later terug te bekijken.

Provinciale Staten bepalen grote lijnen beleid

Provinciale Staten bepalen de grote lijnen van het beleid in Noord-Holland. Tijdens verschillende commissievergaderingen debatteren de Statenleden over natuur, verkeer, energie, wonen, ruimtelijke ordening of financiën. Maandelijks nemen ze tijdens de Statenvergaderingen besluiten die mogelijk gevolgen hebben voor de Noord-Hollandse leefomgeving. Zowel de Statenvergaderingen als commissievergaderingen zijn openbaar. Vaak zit de publieke tribune vol met belangenorganisaties, bedrijven en bewoners van Noord-Holland.

Nu alle vergaderingen live

Steeds meer mensen volgen de Statenvergaderingen via de live-uitzending. Eerder konden PS alleen de vergaderingen die plaatsvonden in de Statenzaal live uitzenden. Vanaf nu gaan ook alle commissievergaderingen live via deze site. Bij de uitzending staan ook de agenda en de stukken van de vergadering. De naam van de sprekers verschijnt in beeld, zodat de vergadering goed te volgen is. Daarnaast zijn hier alle Statenvergaderingen van het afgelopen jaar terug te kijken.

Neem eens een kijkje

Bent u nieuwsgierig naar wat er nu speelt in de provinciale politiek? De eerstvolgende live-uitzending - van de commissie Mobiliteit en Financiën - start  donderdag 7 september om 18.30 uur. Op de agenda van deze vergadering staat de verbinding tussen de A8 en de A9. 

Wie nieuwsgierig is, kan ook PS bezoeken in het provinciehuis op de Dreef in Haarlem.

 

Direct naar noord-holland.stateninformatie.nl/

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn