Terug

Energierekening omlaag brengen? Doe mee aan WarmteBoost

Kan jullie cultureel centrum, dorpshuis, wijkcentrum of buurtontmoetingsplek een boost gebruiken om verder te verduurzamen? Dan is het nieuwe programma WarmteBoost iets voor jullie.

Er is voor 50 ontmoetingsplekken een bedrag tot €25.000 per aanvraag beschikbaar. We organiseren op 20 april een online startbijeenkomst waarin we alles vertellen over de voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden om mee te doen.

DIRECT naar aanmelden infosessies.

 

Twee sessies op 20 april 

We organiseren op 20 april op twee momenten de startbijeenkomst. We zien je graag op het moment dat jou het beste uitkomt. Je krijgt op 20 april voor 10:00 uur een mail met de link.

De middagsessie tussen 15:00 en 16:00
De avondsessie tussen 20:00 en 21:00


Voor wie is het?      

Het programma WarmteBoost is voor ontmoetingsplekken in heel Nederland die een belangrijke functies vervullen in hun buurt of wijk en waar vrijwilligers een belangrijk deel van de activiteiten organiseren. Ook is het belangrijk dat de ontmoetingsplek in eigendom van de aanvrager óf dat er een gebruiks- en huurovereenkomst is van minimaal 5 jaar.

Wat krijg je?  

Ontmoetingsplekken die deelnemen krijgen gedurende één jaar advies en begeleiding bij het realiseren van duurzaamheidsmaatregelen op korte- en middellange termijn. Hiermee kunnen ze de meest noodzakelijke en efficiënte aanpassingen aan hun pand uitvoeren, zoals het plaatsen van zonnepanelen of isolatie. Daarnaast worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd voor alle deelnemers. 

Over Warmteboost                   

WarmteBoost is een initiatief van

Alle informatie over het programma, de bijeenkomsten en voorwaarden is te vinden op www.warmteboost.nl. 

 

Warmteboost-Leiden-Noord-Theehuis-1200x600

Artikel geplaatst op 5 april 2023.

 

 

Dorpswerk NH op Facebook  Dorpswerk NH Twitter  Dorpswerk NH Youtube  Dorpswerk NH LinkedIn